tisdag 23 mars 2010

lördag 20 mars 2010

måndag 15 mars 2010

veckans video

♥Veckans videomed Anna bergendahl med låten this is my life som vann melodifestivalen 2010♥

video

♥kom ni i håg the blue man group som var med i melodifestivalenjag tyckte det var så himmla bra så jag vill att ni ser det om ni inte har set det♥

veckans bild


söndag 14 mars 2010

dagens saga

♥Lilly kapitel 9♥
Och vad han inte visste att vi hadeen plan att polisen skulle komma.Man kunde höra sirenerna från polisbilen.Han blev rädd och visste inte vad han skulle göra.Polisen kom in i båten och tog tag i honom.Polisen förde ut honom då skrek Lilly vänta vi vet inte vad han heter.Han sa jag heter Nick.

♥Då var det slut på den har sagan hoppas att ni tyckte om den♥

lördag 13 mars 2010

dagens bilden


dagens saga

♥Lilly kapitel 8♥
Rosa börjar grina och sa att vi måste hitta min mamma ja det måste vi sa Lilly. Vi ringer polisen och berättar allt.Lilly jag vill så gärna hitta min mammaok rosa vi går till båten ja.vi gick till båten.När vi kom fram så smög vi in i båten.där såg jag Lindafast bunden han var inte därhan hade gåt ut.Lillyhjälp mig och knyt lås mamma visst sa Lilly.Då när vi hade knytit lås Linda så kom han prisis.När vi hade knytit upp Linda.

fortsätning följer

dagens saga

♥Lilly kapitel 7♥
Nej jag vill inte att du går.Men jag måste det Rosa okej då.Linda gick ut och prata med honom.Vi stog och titta på Linda och han. Linda skrek på honom då såg man att han blev arg såhan tog tag i Linda och sa att hon skulle följa efter honom då sa Linda att han skulle håla sig borta från barnen ok sa han följ med mig nu.

fortsätning följer

fredag 12 mars 2010

dagens video

♥dagens video är twilight eclipse det är en trailer från filmen♥

dagens saga

♥Lilly kapitel 6♥
När vi sovde hörde vi stenar knakas mot Rosas fönster vi gick mot fönstret där.Där stog han och kasta stenar mot fönstret.Rosa sprang till till hennes mamma och sa att han var här Linda sprang mot fönstret och fråga om det var hansom jaga er ja det var det.Då sa Rosas mamma att hon skulle gå ut och prata med honom.Nej du kan vel ringa polisen sa Rosa nej då smiter han ju när han ser polisbilen


fortsätning följer

torsdag 11 mars 2010

dagens video

dagens bild


dagens saga

♥Lilly kapitel 5♥
Vi berätta allt för rosas mamma från tåget och båten och hem rosas mamma Linda ringde polisen då fråga linda om han hade sagtvar han hete men det hade han inteså vi sa nej.Hur såghan ut undra Linda han hade en svart rock och en svart hatt.Linda sa att vi skulle gå coh lägga oss. När vi stog och borsta tänderna så sa Rosa till mig att han vänta säkert på oss i morgon.Mendin mamma hjälper oss säkert.


fortsätning följer

onsdag 10 mars 2010

dagens saga

♥Lilly kapitel 4♥
Rosa vi går ut när han står och pratar ok.När vi kom ut såg vi den där killen som hade kisnappat oss vi sprang så fort vi bara kunde där i från då såg han oss då springde han efter.vi skrekså högt vi bara kunde HJÄLP HJÄLP!!.Vi hann hem.När vi kom inan för dören fråga rosas mamma oroligt var vi hade varit då sprang dom ut till köket ock kolla ut genom fönstret om han var kvar och det var han.



fortsätning följer

måndag 8 mars 2010

Veckans video

♥veckans video med Britney Spears med låten radar♥

veckans bild

♥Veckans bild cool va hitta den på goggle♥

dagens saga

♥Lilly kapitel 3♥
Vi gick in i båtenhan sa att han ville ha våra penngar men vi hade ju inga så han fråga vad vår mamma och pappa var så han kunde ta deras penngar. men vi sara inte. Han blev arg och gick ut.Vi tänkte att vi bara måste där i från.Men han stog ju där utan för dörren jag vet vi går ut när han somnar ja sa Rosa.Han gick in i båtenigen och sa stanna här för han skulle gå och prata med nån annan.


Fortsätning Följer

lördag 6 mars 2010

dagens saga

♥Lilly kapitel 2 ♥
När jag vände mig om skaka hela kroppen det kändes som om jag skulle sprika när jag såg vem det var blev jag jätte rädd.Han tog tag oss och förde oss tillen gammal båt



fortsätning följer

fredag 5 mars 2010

♥Min bästa låt av taylor swift you belong with me ♥

dagens saga

♥Lilly kapitel 1 ♥
Jag heter Lilly och jag ska berätta om mig jag är glad nestan hela tiden och nu ska jag berätta om äventyret jag blev med om i sommras det börja med att jag skulle åka tåg till mina kusiner i stockholm.Det var en lång resa men till slut var jag framme.Jag gick av tåget och där stog Rosa och vänta på mig. När vi gick hem merkte vi att det var nånsom földe efter oss.


♥fortsätning följefr♥

dagens video

♥dagens video med selena gomez jag har gjort den själv hoppas att ni tycker om den♥

dagens bild


♥dagens bild med vanessa hudgens & selena gomez♥

wow jocke och oskar

♥wow jocke och björns bror oskar sjunger til karin som jocke är kär i på wow♥

torsdag 4 mars 2010

wow jocke

♥björn gustafsson som wow jocke han är så himmla rolig eller vad tycker ni♥

♥lady gaga bad romance den äger eller vad tycker ni ♥





♥tik tok med ke$ha♥

♥coola färg och mönster bilder



































































Veckans video♥

♥Veckans video miley cyrus med låte when i look at you♥

veckans bild

Veckans bild taylor swift